logo


Отделение по Медицинска онкология - Централ Хоспитал

Онкология

Когато вярата срещне надеждата, животът намира начин!
Онкологична болница - Централ Онко Хоспитал

За връзка с Отделение по онкология: тел. 0877 895 360


Специалисти онколози

Персоналът в Централ Онко Хоспитал се състои от утвърдени специалисти по медицинска онкология с ...

Прочетете още

Химиотерапия

В МБАЛ Централ Онко Хоспитал се прилага лечение на онкологично болни, чрез химиотерапия. ...

Прочетете още

Отделението по Медицинска онкология е част от структурата на МБАЛ Централ Хоспитал. В модерна работна среда, професионален екип от онколози-химиотерапевти прилага лекарствено лечение на рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебело черво и други локализации. Лечението на пациентите се извършва по клинична пътека 298 и по клинични процедури, изцяло финансирано от НЗОК.

В клиниката по онкология работят лекари с дългогодишен опит в лечението на солидните тумори, които пациентите вече познават. Отделение медицинска онкология работи във взаимодействие с всички останали звена в болницата и разполага с възможност отлична образна диагностика и изключително широка гама лабораторни изследвания. Всичко това гарантира качествено лечение на онкологични заболявания при спокоен болничен престой за нашите пациенти.

Онкологичната болница разполага с дневен стационар с престой до 24 часа за амбулаторно лечение на онкологично болни с 25 легла и болнични стаи с 79 легла. За удобството на пациентите се грижат специално обучени медицински сестри в чудесни битови условия.

Нашите пациенти имат възможност да бъдат лекувани по актуални схеми на лечение не само с регистрираните в страната медикаменти, а и с най-съвременните лекарствени протоколи чрез участие в клинични програми.

Екипът на отделение Медицинска онкология е изграден с много любов и е съставен от водещи специалисти онколози в страната - виж всички специалисти от отделението тук >>>

 

Онкология Централ Хоспитал - диагностика и лечение на онкоболни